Spar Nord Ultra

Kom med til en fantastisk – og social – ultraløbsoplevelse, når Spar Nord og PSI Serritslev Idrætsforening inviterer til Spar Nord Ultra 🌞

Her er der plads til alle 🙏 Uanset om du er en erfaren løber, mountainbiker, gåentusiast eller elsker triatlon/duatlon, er der en distance eller et format til dig 🚶‍♀️🏃‍♂️🏊‍♀️🚴‍♂️

Strabadserne går på tværs af Vendsyssel gennem noget af Danmarks smukkeste natur, så du er garanteret en oplevelse i absolut særklasse 🙌

Reservér datoen: lørdag d. 8. juni 2024

Baggrunden for at lave dette løb er at skabe et løb med en fantastisk naturoplevelse og en sportslig udfordring. Dette ultra løb bliver afviklet som et socialt løb, hvor alle kan være med. Der er selvfølgelig altid mulighed for indbyrdes konkurrencer.

Der bliver ingen tidsgrænser, vi går ikke hjem før sidste deltager er i mål.

Strabadserne går på tværs af Vendsyssel gennem noget af Danmarks smukkeste natur, Dronninglund Storskov, Jyske Ås, Grindsted plantage og Nørreådal.

Der er helt sikkert basis for en smuk naturoplevelse.

Du skal være fyldt 15 år på løbsdagen for at deltage i løbet, dog må unge mellem 11-15 år deltage, hvis de på cykelruten følges med en voksen +18 år.