På selve løbsdagen afgør du med dig selv hvilke distancer formen er til. Det eneste du ikke kan gøre noget ved at distancen på MTB ruten.

Svømning

svømning

Foregår ved Aaså strand på en tydeligt afmærket bane som gennemføres 1 eller 2 gange afhængig af den valgte distance.

På land og i vandet vil der befinde sig kystlivreddere ligesom der også vil være en løbslæge tilstede.
I samarbejde med livredderne er det blevet besluttet at det ikke er nødvendigt at bruge våddragt idet vandet på østkysten medio august er varmt nok til at gennemføre svømningen uden. Har du en våddragt må denne selvfølgelig gerne benyttes.
Det er dog et krav at alle bruger den udleverede badehætte.

Se ruten her:

4 km strandrute

MTB

Ruten strækker sig fra Aaså til Serritslev og bringer jer gennem noget af Danmarks smukkeste natur. Ruten består af rigtig crossterræn med få km asfaltvej. Resten af ruten består af grus-, jord- og markveje samt skovveje og skovstier. Ruten kan gennemføres på en god cross/city cykel, men det anbefales at bruge en mountainbike. Ruten bringer jer også op forbi nogle af storskovens højeste punkter.

MTB-ruten bliver i 2016 modificeret på en mindre del af strækningen for at inkludere flere skovstrækninger i Dronninglund Storskov samt Jyske Ås. Det endelige kort opdateres snarest.

Se sidste års rute her:
50 km ruten

mountain

Løb

løb

Ruten bliver en rundstrækning som bringer jer gennem det flotte landskab beliggende syd for Serritslev. Her får du mulighed for at prøve kræfter med de bakkede landskaber, som blev etableret tilbage i istiden. Ligeledes bringer ruten jer forbi og langs med Nørreådalens mose og engområder. Der bliver både en kortere rute på 5 km rute, samt en rute på 10 km. Løbet anbefaler at du tager den lange tur, da det er her du for alvor får naturoplevelsen helt op under skoene. Løberuten er kun tilgængelig på selve løbsdagen

Se ruterne her:
 5 km ruten
10,5 km ruten