Gymnastik

Gymnastik i Serritslev er for alle. Det er sted med hygge, sammenhold og ikke mindst et sted hvor man kan udfolde sine sanser og bruge sin krop motorisk. Vi har hold fra mor/far og barn og gymnastik for 0 kl. til 5 kl.

Vi tilbyder crossfit/hockey, hvor det er både uøvet og øvet som er meget velkommen til at få sved på panden.

Salen er altid fuld af glade børn og voksne det skaber en god balance i salen. Så vil du være med i sådan et sammenhold så mød op til gymnastik i Serritslev.

Mor,far/barn hold er gymnastik for de mindste 0-5 år hvor børne skal lære at bruge deres krop og bruge deres sanser i alle former. De har mor/far til at hjælp med de nye og måske lidt svære så det bliver lidt mere trygt og gå til. Vi bruger bolde, balloner, fluesmækker, laver redskabs baner og synger nogen af vores kendte børnesange. Så har dit barn til lyst til at udfolde sig i trygge rammer så er mor,far/barn holdet lige noget for jer. Det er ikke et krav at 4-5 årige har deres forældre med.

Gymnastik 1 er holdet fra 0. kl. til 5 kl. Vi er holdet hvor vi prøver gymnastikken af, vi laver motoriske øvelser, leger og slår masser af kolbøtter. Så er du til sjov og leg så er det holdet for dig.

Crossfitt/hockey udfordrer dig fysisk med funktionel træning, hvor du bruger hele kroppen og er samtidig en sjov og harmonisk træning. CrossGym er for alle!! også mænd og pensionister. Altså en funktionel og intens træning for alle uanset alder, vægt og fysik. Som noget nyt i år, så tager vi indendørs hockey med. Hockey er for alle.

WALK er en anderledes måde at gå på, hvor flere muskelgrupper er i brug på samme tid, men samtidig er skånsom mod kroppen, hvis man har små-skavanker at tage hensyn til. WALK er både for mænd og kvinder og man bestemmer selv, hvor højt tempoet skal være. Det er en udendørs aktivitet, som kun kræver gode sko og tøj efter vejret.