Information

cotswolds-blockley-trail-running-1

Transport

Vi opfordrer alle deltagere til at vælge vores fælles transport, som er inkluderet i prisen. Dette gør vi for at forbedre håndteringen af trafikken ved Aaså strand.

Transporten bliver fra Serritslev til Aaså i busser, hvor bussen holder ved startområdet syd for Aaså mod badestranden. Alle cykler transporteres forsvarligt pakket i lastbiler. Hvis du selv sørger for transport til Aaså er mødestedet før starten ved parkeringspladserne syd for Aaså ved badestranden.

Afmærkning, markering og naturen

Ruterne vil være tydeligt opmærkede med skilte og bånd, og gennemgås på løbsdagen før starten. Vi kan ikke tage ansvar for sabotage, hvorfor vi også anbefaler, at du sætter godt ind i ruterne, så snart de er tilgængelige her på siden. Der vil være frivillige på MTB-ruten, som hjælper med at dirigere vej på udvalgte områder.

Ligeledes skal det pointeres, at du på ruterne passer på naturen. Det betyder at du selv er ansvarlig for ikke at efterlade affald, og at det du har med ud på ruten afleveres affaldsspande på ruten, ved depoter eller i målområdet.

Forplejning

Der vil på MTB ruten være 2 depoter med væske, frugt og energi. Ved skifte-/målområdet vil der ligeledes være et depot med væske, frugt og energi. Efter løbet byder vi på lidt mere energi i form et måltid mad for rigtige mænd og kvinder (nærmere info følger senere).

Stævneplads

Der vil mindst 14 dage før løbet komme et fuldt opdateret kort over målområdet med information om afhentning af startnumre, skiftezoner, båse til cykler, depoter, parkeringsmuligheder og toiletfaciliteter osv.