Gymnastik

Gymnastik i Serritslev er fra 1-99 år. Det er sted med hygge, sammenhold og ikke mindst et sted hvor man kan udfolde sine sanser og bruge sin krop motorisk. Vi har hold fra mor/far og barn, spillopper fra 3-0 klasse, 2 springhold vi har 0-3 klasse og det andet hold er fra 4-9 klasse og så har vi også et rytmisk hold fra 5 år- 3 klasse. Voksne hold har vi et crossfit hold, hvor det er både uøvet og øvet som er meget velkommen til at få sved på panden. Salen er altid fuld af glade børn og voksne det skaber en god balance i salen. Så vil du være med i sådan et sammenhold så mød op til gymnastik i Serritslev.

Mor,far/barn hold er gymnastik for de mindste 0-3 år hvor børne skal lære at bruge deres krop og bruge deres sanser i alle former. De har mor/far til at hjælp med de nye og måske lidt svære så det bliver lidt mere trygt og gå til. Vi bruger bolde, balloner, fluesmækker, laver redskabs baner og synger nogen af vores kendte børnesange. Så har dit barn til lyst til at udfolde sig i trygge rammer så er mor,far/barn holdet lige noget for jer.

Spilopperne er holdet fra 3-6år. Vi er holdet hvor vi prøver gymnastikken af, vi laver motoriske øvelser, leger og slår masser af kolbøtter. Så er du til sjov og leg så er det holdet for dig.

Spring 1 er holdet for 6 år – 3. klasse. På dette hold vil vi arbejde ud fra konceptet hvor legen bliver til træning, altså børnene tror vi leger, men træneren ved vi træner. Vi vil udfordre dem med et højt aktivitetsniveau. Det vil vi gøre med masser at styrke, smidighed og motoriske udfordringer. 

Spring 2 er holdet for 3. – 8. klasse. På spring 2 vil vi arbejde lidt mere seriøst med forskellige spring, men det skal dog stadig være sjovt og vi vil gøre meget ud af at gymnasterne får en god oplevelse med gymnastikken. Ligeledes vil vi arbejde med styrke, smidighed og motoriske udfordringer.

Rytme/dans (holdet er ikke aktivt i øjeblikket) er holdet fra 5. år – 3. klasse. På dette hold arbejdes der med små rytme serier, mgp dans og andre sjove danse. Der arbejdes også med håndredskaber. Men det vigtigste er at de har det sjovt på holdet.

CrossGym (holdet er ikke aktivt i øjeblikket) udfordrer dig fysisk med funktionel træning, hvor du bruger hele kroppen og er   samtidig en sjov og harmonisk træning. CrossGym er for alle!! også mænd og pensionister. Altså en funktionel og intens træning for alle uanset alder, vægt og fysik.