cross 1

Så har vi åbnet for tilmeldingen til Vendsyssel Cross Triatlon 2017, hvor vi igen skal prøve kræfter med de tre discipliner, svømning, cykling og løb på distancen fra Kattegat ved Aaså til det centrale Vensyssel ved Serritslev.

Baggrunden for denne Cross Triatlon er at skabe en fantastisk naturoplevelse med en sportslig udfordring. Løbet bliver afviklet som et socialt løb, hvor alle kan være med (også dem uden mountainbike og våddragt). Der er selvfølgelig altid mulighed for indbyrdes konkurrencer, og i 2017 foretages der tillidsbaseret tidtagning via start- og sluttiderne. Der bliver ingen tidsgrænser, og vi går ikke hjem før sidste mand er i mål.

Løbet afholdes lørdag den 19. august 2017 – sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tilmeld dig her

Løbets undertitel er: ”- måske Danmark smukkeste” – og det er ikke uden grund! Strabadserne starter i Kattegats forfriskende bølger, herefter går turen på MTB gennem noget af Danmarks smukkeste natur, Dronninglund Storskov og Jyske Ås. Ved ankomsten i Serritslev skal løbeskoene føre jer gennem Nørreådals bakkede og flotte landskab.
Der er helt sikkert basis for en smuk naturoplevelse.
Ønsker du ikke turen i vandet – kan du tage en 4 km løbetur på stranden i stedet for – og få oplevelsen af at være ved havet med.

Distance(r):

  • 500/1000 meter svømning eller (eller 4 km strandløb)
  • 50 km cross country MTB
  • 5 eller 10,5 km terrænløb

Prisen for løbet er 300 kr. 

I denne pris indgår; transport, løbetrøje, tidtagning (uden chip), depoter og mad i målområdet når løbet er slut.

OBS: Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen for at kunne deltage.